Tungmetall Detox

En kurs med steg för steg guide till att varsamt hjälpa kroppen att göra sig av med tungmetaller och andra gifter.

  Köp kursen

Är du redo att må bättre eller hjälpa ditt barn att göra det?

Scannar du av internet och googlar dig blå för att hitta vilka tillskott, kostinterventioner, vitaminer, manuella terapier som skulle kunna hjälpa dig eller ditt barn att må bättre?

Är du helt ny på det här med alternativa och naturliga behandlingsmetoder eller har du letat länge och provat massor utan att komma i mål.

Oavsett vart du befinner dig på resan så är den här kursen ditt perfekta resesällskap.

Den ger dig tydliga steg-för-steg instruktioner kring hur man förbereder och stöttar en kropp på vägen mot läkning och symtomlindring.

Nu är den äntligen här!

Kursen som jag själv önskade att jag hade hittat, när jag desperat letade efter sätt att hjälpa min dotter med alla hennes diagnoser och symtom.

Jag letade länge efter ett protokoll som säkert och försiktigt tar bort tungmetallbelastning och andra gifter från känsliga individer, så som kroniskt sjuka och barn med neuropsykiatrisk problematik. Efter flera års efterforskningar insåg jag att ett sådant protokoll får jag skapa själv.

Nu kan jag presentera det i denna kurs!

Jag har tagit fram protokollet utifrån min dotters behov, då hon har varit väldigt belastad av kvicksilver troligen från mina amalgamfyllningar och detta har skapat ökade problem med autistiska symtom och epilepsianfall.

Hon har varit den perfekta läromästaren och tillsammans med den kunskapen som jag fått från alla konsultationer jag haft med föräldrar till barn med neuropsykiatriska symtom, så vet jag nu vad som fungerar och inte fungerar på de flesta människor som är belastade av tungmetaller.

Protokollet innehåller enkla steg-för-steg instruktioner!

Du får veta exakt i vilken ordning man gör allt och det finns även köpråd och tips. Vilka preparat jag funnit haft bäst effekt och hur man kombinerar ihop preparaten på ett bra sätt.

Det förklarar också hur tungmetallsbelastning är med och skapar en massa andra problem i kroppen så som Candida, parasiter och immunförsvarsproblem.

Många andra saker växte fram när jag skapade kursen. Det slutade med att kursen blev en grundkurs i hur man kan hjälpa kroniskt sjuka människor tillbaka till hälsa. Man kan inte bara stoppa i sig en massa preparat och tro att kroppen kan komma i balans och påbörja läkning. Man behöver göra ett systematiskt och medvetet arbete med att förändra kost, miljö, näring och många andra saker. Dessutom underlättar det och ger oftast bättre effekt om man gör allt i rätt ordning.

När du bygger ett hus så börjar du alltid med grunden! Denna kurs gör precis samma sak. Den börjar med att titta på vilka saker som krävs för att lägga grunden till god hälsa och därifrån bygger vi vidare med våning efter våning och slutligen kröner vi det med ett tak.Denna kurs är inte till för att ersätta läkarkontakt och jag hävdar inte heller att den kan göra någon frisk utan detta är en kurs där jag beskriver och lär ut vad som fungerat för min dotter, mina klienter och hur de främsta inom funktionsmedicinen i USA och Europa arbetar.Jag har hämtat den mesta informationen från mina mentorer som är de läkare och funktionsmedicinare som arbetar med de allra svårast sjuka patienterna.

Min dotter var nämligen ingen lätt nöt att knäcka och endast hos dessa mentorer kunde jag hitta den kunskap som faktiskt hjälpte henne och mina klienter vidare till nästa nivå.

Det här kan bli en livsomvälvande kurs.

Om du är redo att ta tag i din egen eller ditt barns hälsa så är det här kursen för dig!

Den är grundlig och du kommer att få alla verktyg som behövs för att lägga grunden till en god hälsa och hjälpa kroppen tillbaka till balans.

Du kommer att få kunskap både om vad du kan göra för att hjälpa kroppen till bättre hälsa men också varför du ska göra det.

För att kursen ska fungera så väl som den kan göra så vill jag verkligen uppmuntra dig att följa den så noga du kan och genomföra alla steg.

Dessa steg finns där av en anledning!

Kroppen är tacksam!

Trots att den kanske haft fel förutsättningar i många år så kan man genom att ändra dessa påbörja resan mot ett bättre mående!

Anmäl dig nu så kan du börja redan idag!Er Kursledare


Malin Gyllsdorff
Malin Gyllsdorff

Malin är mamman som fick nog av att ingen kunde hjälpa hennes dotter. Hon bestämde sig för att själv förändra framtiden för sin dotter med autism och epilepsi. Efter många års utbildning och inhämtande av kunskap delar hon nu med sig av sina kunskaper till andra föräldrar som söker.

Malin är utbildad inom följande områden:

Holistic Health Coach

Kraniosakralterapeut steg 1

Medicinsk Yogainstruktör

Epiterapi / Epigenitik

Metamedicin

Basmedicin

Malin driver bloggen och företaget bioind.se

Mer om Malins väg för att hjälpa dottern att må bättre kan du läsa här.

Det går även bra att boka individuella konsultationer med Malin. Mer information hittar du om det här.

Kontaktuppgifter till Malin är:

E-mail: [email protected]

Telefon: 0709-85 29 29Kurs Beskrivning


  Introduktion till Kursen
Tillgänglig på dagar
dagar efter att du gått med i kursen
  Avsnitt 2 - Mineral Optimera
Tillgänglig på dagar
dagar efter att du gått med i kursen

Vanliga Frågor


När börjar och startar kursen?
Kursen startar när du själv vill. Du kan välja din studietakt själv och göra om och repetera de avsnitt du önskar precis så många gånger du vill.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Du har tillgång till kursen i 12 månader och kan titta på den så många gånger du önskar under den tiden.
Vad händer om jag är missnöjd med kursen?
Vi vill förstås att du ska vara helt nöjd med ditt köp så om kursen inte motsvarar dina förväntningar, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig!
Vad gör jag om det uppstår frågor under kursen?
Du kan bli medlem i en Facebook grupp som hör till denna kurs. Där finns Malin tillgänglig för frågor och du kan ta hjälp av andra kursdeltagare också. Dessutom hålls det livesändningar där du kan ställa frågor direkt.

Starta nu!